KAKVI SU BUDUĆI PLANOVI VESNE ZMIJANAC: Otkrila samo za Glamur kada će održati veliki solistički koncert!

Vesnu Zmijanac smo uhvatili na snimanju novogodišnjeg programa za Grand produkciju, i pre samog intervjua Vesna nam je tražila filtere, a mi smo se pitali da li njoj to uopšte treba?

- Ma kako ne treba, kada se pređe šezdeseta svega treba. Ja jesam osoba koja uvek govori „ja mogu sve, sad ću da uradim milion stvari“ i onda me pokosi bol u leđima, kolenima. Znate vi onu pesmu Dino Merlina „U ovim godinama“, e baš to, svaka je nova kao uvreda.

Publika se uželela Vesne Zmijanac jer se ne pojavljuje često u medijima, a mi smo je uputila gde je i šta radi?

- Radim non stop svaki vikend sam negde sa publikom. Jedini problem je što ne mogu da se umnožim pa da me ima svuda. Planirala sam i da održim jedan veliki solistički koncert naredne godine, moram da završim prvo dve nove pesme. Imam ja mnogo hitova nije to problem, neće to novo biti presudno za moj koncert, ali ipak mi fali da snimam.

Gde ćete dočekati Novu godinu?

- Ja obožavam praznike i radujem im se kao malo dete. Volim kada je sve okićeno i blješti i šljašti. Ja već 48 godina radno dočekujem svaku novu godinu koja dolazi, samo jedne godine nisam radila i bilo mi je grozno. Ipak sada imam potrebu da budem sa Reom, iako ona ne zna još ništa samo primećuje da joj je u kući sve šareno.

 

 

Happytv.rs

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro