Izvor:
14.11.2018 u 12:42
0

NE PROPUSTITE „GLAMUR“(18:30): Ekskluzivno saznajte da li je Emina Jahović u vezi sa turskim milijarderom! (VIDEO)

Budno oko kamere emisije "Glamur" i ovoga puta je zabeležila najznačajni događaje iz sveta poznatih.

Večeras od 18:30 čaova na kanalu televizije Hepi saznajte šta su poznati radilu u sedmici za nama, i provedite nezaboravne trenutke.

Glamurozna ekipa samo za vas otkriva da li je domaća pop zvezda, Emina Jahović, nakon raskida od supruga Mustafe Sandala, napokon uplovila u novu ljubavnu vezu, i to ni više ni manje, nego sa turskim milijarderom.

Paparazzo ekipa "Glamura" i ovoga puta stigla je gde drugima nije pošlo za rukom. Isprativši ćerku najpoznatije srpske zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, fanovi mlade i perpektivna Anastasije Ražnatović, koja je nedavno krenila maminim stopama, ostaće zatečeni.

Poznato je da je folk pevačica, Milica Todorović, bila u dugogodišnjoj vezi sa bratom Saše Kovačevića, kompozitorom Radetom Kovačevićem, a lepa Milica ne krije da je na njim provela nezaboravne trenutke. Kako je reagovala kada ga je susrela nakon mnogo vremena, saznaćete u najglamuroznijoj emisiji večeras.

Kako je bilo u noćnom provodi sa pevačem Acom Pejovićem, ne propustite da ispratitie kroz nekoliko sati na kanalu najsrećnije televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter