Izvor:
08.09.2016 u 21:47
0

GASTTOZZ OTKRIVA ZA „GLAMUR“: „Ja ću u FILMOVIMA ZA ODRASLE biti…“ (VIDEO)

Nenad Marinković Gasttozz i Zorica Dukić su trenutno jedan od najpopularnijih rijaliti parova u Srbiji. O njihovoj vezi se svakodnevno piše. Ovaj mladi par trenutno uživa u Parizu, a dan pred polazak su ekipi "Glamura" otkrili u kakvim su zaista odnosima Zorica i Gasttozzova majka. Nenad nam je, pak, otkrio šta to sprema sa Nevenom Hot!

Vesna i Đole Đogani već godinama važe za skladan par. Nakon pauze koju su napravili kako bi se posvetili porodici, Vesna i Đole su novim albumom spremni da se vrate na muzičku scenu.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić u krugu najbližih proslavio je 65. rođendan. Nije bio raspoložen za izjave i medije, želeći da se u potpunosti opusti, ali to nije omelo brojne pripadnike sedme sile da nestrpljivo dočekuju goste ispred Šabanovog doma. Kao pravi domaćin, Šaban je počastio i novinare koji su te večeri bili vredni ispred doma slavnog pevača. Među prvima je stigla njegova ćerka Ilda, a nas je zanimalo šta je poželela svom ocu za 65. rođendan!

Svoja životna iskustva Lujza Hej pretočila je u knjigu "Moć je u vama", a ista je predstavljena uz prisustvo brojnih javnih ličnosti iz sveta sporta, glume i muzike. Svakako najveću pažnju izazvao je dolazak bračnog para Joksimović.

Leto koje je polako iza nas definitivno su obeležili brojni masovni koncerti Svetlane Cece Ražnatović, širom Srbije i regiona. Jedan od koncerata o kojima se još uvek priča svakako je onaj koji je održan na ovogodišnjoj manifestaciji Dani piva u Zrenjaninu. Ona je i ovog puta nakon koncerta podelila utiske sa našom ekipom.

Ko se još družio sa ekipom "Glamura" – pogledajte i sami:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter