Izvor:
12.05.2019 u 11:36
0

„ELA ELA SHOW“ (od 19 h): Večeras razgovaramo zašto svaka žena liči jedna na drugu? Žene za provod i žene za brak! (VIDEO)

Emisija "Ela Ela show" donosi nove teme i uzbudljive razgovore, voditeljka Jovana Jeremić Milošević, ugostiće zanimljive goste koji će odgovarati na razna pitanja.

U prvom delu emisije Vas očekuje:

Izgledam, dakle postojim. Da li su žene izgubile svaku draž? Zašto svaka žena liči jedna na drugu? Razgovaramo sa najvećim zavodnicima stare Jugoslavije Nevenom Boškovićem i Djokom Kortinom, kao i specijalistom opšte hirurgije Milanom Colićem.

Nastavljamo u istom ritmu, a sledeće tema je:

Zašto biraš za ženu nju, a potajno želiš mene? Zašto sam ja za provod, a ona za brak? Zašto muškarci jedne žene, a druge žele- na tu temu pričamo sa Dejanom Milićevićem, Evom Ras i Vanesom Šokčić.

Za kraj emisije smo ostavili:

Dogadjaj nedelje biramo sa novinarkom Kurira Marijom Dejanović i Milicom Bursać, a saznaćete i šta je to pirotska vijagra, kako se pravi i koji je glavni sastojak od kojeg muškarci polude, a žene budu zadovoljne.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter