Izvor:
04.05.2019 u 15:39
0

U PORODIČNOM MAGAZINU „ELLA ELLA SHOW“(19h) SAZNAĆEMO: Da li su PREDRASUDE kamen spoticanja u životu?! (VIDEO)

Vodteljka emisije "Ella Ella Show" Jovana Jeremić pripremila je zanimljive time, o kojim će razgovarati sa gostima iste tokom večeri.

Predrasude da "fudbaleri nisu inteligentni", ili da su "brinete pametnije od plavuša", prate nas kroz čitav život.

Koliko često ste i sami bili žrtva predrasuda? Koliko ste sudili nekom drugom samo zato što je debeo, mršav, siromšan, bogat ili jednostavno ne želi da živi po merilima čarsije? Razgovaramo sa pevacicomc, Milenom Ćeranić glumcem Markom Stojanovićem, voditeljem Nemanjom Velikićem i novinarom dnevnog lista "Informer" Aleksandrom Crnomarkovićem.

U "Retrospektivi" biramo temu koja je obelezila nedelju iza nas sa voditeljima Nemanjom Velikićem, Goranom Čomorom i novinarom "Informera" Aleksandrom Crnomarkovićem.

Proteklih sedmica ponovo su se pojavile informacije da se u blizini osnovnih i srednjih škola u Užicu pojavljuje beli kombi, iz kojeg nepoznate osobe pozivaju decu da uđu u vozilo. Ko nam kidnapuje decu? Kako da ih zaštitimo? Šta rodiitelji, a šta škole treba da preduzmu? Razgovaramo sa bivšim pripadnikom obavestajne sluzbe Božom Spasićem, advokatom Nebojšom Milosavljevićem, a čućete i ispovest majke, čiju su devojcicu od 12 g.pokusali da kidnapuju ispred kuce.

Večeras kuvamo sa Markom Stojanovićem, glumcem koji uci brojne politicare neverbalnoj komunikaciji, a i nama ce otkriti poneki trik kako da u privatnom zivotu, kada imamo vazan nastup ili razgovor za posao, delujemo samosvesno i samouvereno.

Bojim se da neću biti tu kad se prvi put zaljubi, da je neću gledati kad bude upisivala faks.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter