Izvor:
28.04.2019 u 18:09
0

PRELISTAVANJE ŠTAMPE U EMISIJI „ELA ELA SHOW“: Gosti u studiju komentarisali su goruće teme u Srbiji!

U emisiji „Ela Ela Show“ prelistavali smo stranice štampanih medija u Srbiji, i izvukli najinteresantnije naslove koje smo komentarisali sa Ivanom Vučićević i Lavom Pajkić.

Koje je fakultet najteže upisati?

– Najjači fakulteti su imali najviše studenata na listi to su medicina, ekomonski ,pravni bili u moje vreme. Večita borba studenata brucoša je da upadneš na budžet – rekla je direktorka Studija B, Ivana.

– Ja sam apsolvent na FDU. Nije prijemni težak ali teško je izaći u prvi plan, umetnički fakulteti su nekako izolovani od drugih, imaju neka svoja pravila. Glumu je jako teško upisati, na prijemni dođe njih 300 a upiše samo nekoliko, ja sam na montaži tamo je malo drugačija situacija. Jeste da FDU nije jedan od najsrećnijih jer ga mahom upisuju deca glumaca – rekao je Lav.

Svaki deseti Srbin nema zub?

– Ne verujem da je sada to tako, deca imaju strogu kontrolu počev od osnovne škole pa nadalje – dodala je.

– Najbitnija je higijena, što se zuba tiče, od njih mogu nastati ozbiljni problemi zato je jako bitni da i kada smo umorni, operemo zube. Ljudi se boje zubara pa to je jedan od problema – dodao je.

Hoćemo li dočekati da se sazna krivac za ubistvo Jelene Marjanović?

– Nadležne institucije su spremne da reše, ne postoji savršen zločin, najžalije je što niko nju kao majku ne može vratiti detetu. Članovi porodice su u tom slučaju pretrpeli najveći gubitak – zaključila je Ivana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter