Izvor:
14.04.2019 u 14:46
0

NE PROPUSTITE „ELA ELA SHOW“ (19h): Najveće televizijske zvezde današnjice, muzičari kuvaju, komentarišemo naslove sa novinarima!

Kolega je nekad bio sve- ne samo osoba sa kojom radimo, već i rame za plakanje kada imamo porodični problem i podrška u izazovnim poslovnim situacijama. Međutim, koliko puta vam se desilo da vas izda najbolji kolega sa posla zarad sopstvenog uspeha? Koliko boli oštrica noža zarivenog u leđima? Da li živimo u vučjem vremenu? Zašto je čovek čoveku vuk? Na ovu temu govorimo sa televizijskim zvezdama koje su obeležile jednu novinarsku epohu: Slađanom Tomašević, Dekijem Pantelićem, Danijelom Buzurović.

2. Zašto 37 % omladine stupa u intimne odnose pre punoletstva, do kojih granica idu adolescenti da bi bili apsolutno in na društvenim mrežama? Da li je lajk vredniji od života? U Retrospektivi biramo naslove sa novinarima Ruškom Jakić, Filipom Maksimovićem i modnim kreatorom Sašom Milojkovićem.

3. Špagete sa piletinom zakuvavamo sa Čedom Čvorkom i grupom Luna.

4. Da je žena kapija na ulazu i izlazu ovog sveta rekao je legendarni Andrić. Ko su uspešne žene Srbije? Čime se bave? Kakav je položaj žene u srpskom biznisu? Na ovu temu govore tri dame koje su dobile titulu najžene 21.veka.

5. "Sekli smo se i davali krv. Polako su nas terali da se ubijemo. Najmlađa žrtva sekti ima samo 14 godina"- samo su neki od naslova koji su obeležili nedelju iza nas. Ko su lovci na duše? Čime se služe prilikom vrbovanja žrtve? Ko nam psihološki truje decu? Kako da ih zaštititimo? O ovoj temi raspravljamo sa sektologom Zoranom Lukovićem, privatnim detektivom Stevanom Đokicem, psihijatrom Snežanom Japlanak , a čućete i ispovest Nemanje Ivančića koji je izvukao najboljeg druga iz kandži ove opake moderne pošasti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter