Izvor:
07.04.2019 u 20:03
0

POTRESNA ISPOVEST U EMISIJI „ELA ELA SHOW“: Majka čije je dete umalo oteto, podelila je detalje GOLGOTE kroz koju PROLAZI, i danas ŽIVI U STRAHU! (FOTO)

Proteklih sedmica ponovo su se pojavile informacije da se u blizini osnovnih i srednjih škola u Užicu pojavljuje beli kombi, iz kojeg nepoznate osobe pozivaju decu da uđu u vozilo. Ko nam kidnapuje decu? Kako da ih zaštitimo? Šta rodiitelji, a šta škole treba da preduzmu? Na tu temu voditeljka Jovana Milošević govorila je sa bivšim pripadnikom obaveštajne sluzbe Božom Spasićem, advokatom Nebojšom Milosavljevićem, a gledaoci su bili u prilici da čuju ispovest majke, čiju su devojcicu od 12 g.pokusali da kidnapuju ispred kuće.

Naime, Gordana Milićević je sa sa milionskim auditorijumom Happy televizije podelila svoje bolno i potresno iskustvo

Moja porodica i ja nismo poznavali mnoge ljude, tri godine smo živeli u naselju blizu Borče. Pričala je kako je neki čovek nudi svim i svačim da je on odvede da proba da igra tenis, jer je on bio kao teniski trener. Obećavao joj je gratis treninge. Tada mi se rodila prva sumnja. Nisam toliko obraćala pažnju, jer je ona stalno dolazila puna utisaka. Ona mi je prenela da joj kupovao slatkiše, sladoled, ali je on najveću pažnju od sve dece obratio na nju. Rekla mi je da je videla trenera teniskog i da je hteo da je vodi u Mek, a prva sumnja se desila kada mi je ćerka rekla da joj je on rekao da nikome ne sme da kaže. Brat mi je taj isti dan rekao da se neki beli kombi mota parkirao ispred zgrade. Rekla sam joj nemoj slučajno da si ušla u kombi, idem za tobom jer je moja ćerka krenula u prodavnicu koja je blizu nas, ako kojim slučajem stane da nipošto ne zastaje. Međutim, moju ćerku je presreo kombi, ona je naslonila ruku na vrata, on joj je rekao da uđe, nije želela, napadač ju je povukao za ruku, ja sam odmah reagovala, potrčala i privukla je ka sebi. Napadač je počeo da me pjuje. Krenuo je napred kolima da nas gazi. Uslikala sam tablice. Moj brat je potrčao za njim. Ćerku sam poslala u prodavnicu, neke žene su je čuvale kada se čitava drama odvijala. Objašnjavala sam joj da nikada ne bude sama, ali dobro je što mi je govorila o svakom danu koji je doživljavala – rekla je majka deteta koje je bilo umalo bilo oteto na njene oči.

Milićevićeva je potom otkrila kako njena ćerka sada živi, i da li primećuje neke nagle promene raspoloženja.

Deca su takva, prozivaju je u školi, drugačije je gledaju, uglavnom se igra sama, ili sa dečacima. Ona je sada okej, jer nije bila svesna šta je moglo da joj se desi. Ja sam bezbedna sada jer je on u zatvoru, ali se bojim kada izađe odatle – priznaje potresena majka.

Božo je dao svoj sud o ovakim situacijama koje uključuju asocijalno ponašanje starijih ljudi koji pokušavaju da vrbuju mlađe devojčice za raznorazne svrhe.

Da nije bilo majke, dete ne bi bilo svesno šta se dešava. Šablonska priča tako počinje. Napadač targira metu, ne znamo šta je bila njegova namera. Roditelji moraju strogo voditi računa o svojoj deci. Ne treba im komunikacija sa nepoznatima. Imate slučajeva gde deca nemaju zaštitu, i tada dođe do kidnapovanja dece. Jednoj porodici koju znam, bila je oteta ćerka od 12 god, pojavio se čovek koji je hteo da je vrbuje da peva, tim ljudima nije bilo jasno šta se to desilo, kada ju je taj neki lik odveo da peva u Obrenovcu, a dete smo našli u Aleksincu, da im pevaju na vašaru. Otvarajte deci oči. Putem satića neki komuniciraju sa dečicom. Fiksirate ga pogledom. Svako dete koje izmakne očima svojim roditeljima, on je meta napadačima. Ako vam se dete ne poverava, neka vam se otvori na drugi način. Dete stalno mora biti pod kontrolom. Uvek budite oprezni. Treba ulagati u priču sa svojom decom, ali i delovati – kaže Spasić.

Nakon njega, svoje tumačenje na ovu temu podelio je advokat Milosavljević.

Radi se o klasičnoj pedofiliji. Mnoge zemlje su rigoroznije i kažnjavaju pedofile, bolesti koje ne može da se leči. Mnoge države u Evropi predviđaju hemijsku kastraciju, za ovakve probleme. Jas am za to da ljude koji su skloni asocijalnim ponašanjem registruje, prati… Nije samo u pitanju visina kazne, smrtne kazne nsu dovele do toga da ubistva prestanu. Važno je da se otkrivaju ta krivična dela, procesuiraju, i da javnost čuje za sve to – smatra on.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter