Izvor:
26.11.2016 u 15:16
0

OTKRIVAMO: Evo šta JEDE voditeljka HAPPY televizije pa je zbog toga USPEŠNA! (VIDEO)

Novinarka i voditeljka Happy televizije Jovana Jeremić gostovala je danas u Jutarnjem programu kod Milomira Marića i Irene Radović.

Jovana je došla u svrhu najave svoje emisije "Vikend show" koji se od ove sedmice emituje tri puta, petkom, subotom i nedeljom, zbog izuzetnih reakcija publike.

Voditeljku ste zavoleli još dok je radila na drugim projektima naše televizije, ali sada u kulturno-zabavnoj emisiji ona ima priliku da pokaže i neke druge kvalitete.

Gostovanjem u "Dobro jutro Srbijo", Jovana se osvrnula i na razloge zbog kojih je sada uspešna i poštovana. Ona je otkrila da redovno jede prasetinu, a svinjsku glavu najviše voli i savetuje svim mladim damama da nikako ne izbegavaju ovaj domaći specijalitet.

Iako su domaćini ostali zabezeknuti, Jovana je istakla da je ona dete Šumadije i da se zbog toga ne libi gurmanske kuhinje.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter