Izvor:
22.11.2019 u 14:00
0

GORAN PETRONIJEVIĆ ZA „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: Sve je snimano sa više pozicija! (FOTO)

Goran Petronijević, bio je gost jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo!“, te govorio o špijunskoj aferi, u kojoj je Ruski obaveštajac predao novac srpskom agentu.

– Onaj sam snimak pokazuje da je snimljeno iz više pozicija sa statičnim kamerama. Ako je za verovati informaciji da to nisu radile naše službe, onda je to tek opasno i koja je to služba mogla tako da se lagodno ponaša i jednom bivšem oficiru stavi kameru u autu, i još tri, četiri stacione kamere koje su pokrivale lice mesta gde je on trebao da se nađe sa ruskim obaveštajcem. To je uradila ili naša služba ili je uradio on. On zna da je kamera u autu i vadi pare. Koja je svrha da vadi pare? Mislim da je on imao zadatak da pripremi ovakav materijal, da se snimi taj ruski agent i da se zadokumentuje na ovaj način. Takav materijal u datom trenutku, strane obaveštajne službe koriste da bi napravile aferu. Po njegovom ponašanju, ja sam ubeđen da je on sve vreme znao da se snima. Da li je on organizovao snimanje ili je to uradila naša služba, to je drugo pitanje. On pravi inventar pred kamerom. – rekao je advokat Petronijević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter