Izvor:
11.11.2019 u 07:30
0

ANALITIČAR VLADE RADULOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO!“: Obaveza svih nas jeste da obeležavamo današnji dan! (FOTO)

Analitičar, Vlade Radulović, govorio je za "Dobro jutro Srbijo!" i pričao o današnjem prazniku i o tome kako treba da se ponosimo istorijom našeg naroda i da nam bude čast.

– Obaveza je svih nas da obeležavamo današnji dan i nosimo obeležja. Ja to shvatam kao obavezu koja bi trebalo da nas služi. Časti i ponos, ali i opomenu, ozbiljnu opomenu koliko političke elite ili oni koji rukovode u datom trenutku državom, mogu da ponište sve one zasluge običnog naroda, srpskog seljaka koji je odbranio zemlju i da onda tu istu zemlju i tog istog seljaka koji je sve to preživeo, pretrpeo i uspeo da se vrati svojoj kući pripišu nešto što će koštati ceo srpski narod. – jasno je istakao Vlade Radulović.

Analitičar je takođe spomenuo i bitke iz Prvog svetskog rata i da treba da ih se sećamo.

– Moram da ti prokomentarišem jednu stvar. Kada je u pitanju naoružanje, činjenica je da se mi zaista naoružavamo naše oružane snage. Velika očekivanja imamo od Tajlanda i potencijalnih ugovora. Nakon toga sledi naoružanje u Kolumbiji. – zaključio je Vlade Radulović za Happy televiziju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter