Izvor:
31.10.2019 u 12:14
0

VANJA UDOVIČIĆ ZA „HAPPY“ TELEVIZIJU: Sport ne sme da bude privilegija bogatih! (VIDEO)

Trudimo se da kroz naše projekte pomognemo deci, izjavio je ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić, gostujući u jutarnjem programu „Happy“ televizije.

MI se trudimo da kroz naše projekte pomognemo deci, rekli smo da sport ne sme da bude privilegija bogatih. SOFA je jedan od izuzetnih projekata koji ne postoji nigde u svetu. Ono što mi omogućujemo, jeste trening u šest gradova u svetu. Pored toga imamo akciju „Sport u škole“ gde se održavaju vannastavne aktivnosti, ovo se održava u 100 škola – istakao je ministar.

Udovičić dodaje da je akcija renoviranja fiskulturnih sala dala rezultat, istakavši da ne postoji nijedna opština u Srbiji gde barem nešto nije urađeno u proteklih šest godina.

Ministar je podsetio da nije uspeh samo osvajanje prvog mesta, već i petog, te da zbog toga ne bi trebalo da takvi sportisti budu neopaženi.

Da ne bi došlo do „prodaje“ dece, postoje propisi koji vode računa o svakom detetu, kada dete ide u drugi grad da trenira, mora da ima adekvatnu zaštitu, školovanje itd. – objasnio je Udovičić gostujući u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter