Izvor:
29.10.2019 u 08:21
0

DEJAN VUK STANKOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Evropska unija je izgubila autoritet!

Evropska unija je zbog neuspeha Federike Mogerini na ovim prostorima izgubila autoritet, poručio je Dejan Vuk Stanković gostujući u jutarnjem programu „Happy“ televizije.

Mislim da je Evropska unija, zbog neuspeha Mogerinijeve, izgubila autoritet na ovim prostorima. Amerikanci ne bi imenovali dva izaslanika da vide da Evropa može da reši ovo pitanje. Dokle god je stav Amerike ovakav, nije ni bitno šta se tamo (na KiM) dešava. – objašnjava Stanković.

Kako Stanković kaže, pokazatelj u kakvom je EU problemu je taj da Albanija i Makedonija iako su ispunile sve zahteve, nisu dobile saglasnost o pristupnim pregovorima.

Makron kao novi lider u Evropi? Niti imate jasna pravila da uđete, niti da izađete. Makronu su posečena krila, ali ne zaboravite da sve što je predložio za Eu u Berlinu je naišlo na veliku distancu.- podsetio je Stanković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter