Izvor:
29.10.2019 u 15:53
0

MILOVAN DRECUN ZA JUTARNJI PROGRAM „HEPI“ TELEVIZIJE: Kurti ima RATNI projekat! (VIDEO)

Ako neko poput Kurtija misli da Kosovo pripoji Albaniji, to je ratni projekat, izjavio je predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun.

Drecun je za „Hepi“ televiziju izjavio da Srbija nije ni za rat, ni za pakt, već za kompromisno rešenje.

Najveći doprinos će biti kompromis. Ali, ako neko misli poput Kurtija da Kosovo pripoji Albaniji, e to je ratni projekat! Srbija ne želi nikakav rat, zato joj se nude i ekonomski projekati, grade auto-putevi, ponuđen je „mini Šengen“. Vi već vidite kako se u praksi stvara velika Albanija. Kako Srbija da reaguje ako Albanija pripoji Kosovo? – upitao je Drecun.

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM je poručio da i Palmer, a i drugi američki zvaničnici bi trebali da se sa više poštovanja ophode prema Srbiji.

Mene je zaintrigiralo svedočenje Palmera u Senatu. On je rekao da bi nova kosovska vlada trebala da bude svesna da povuče takse, ali tu zapada za oko i povlačenje priznanja. Mislim da bi i gospodin Palmer i drugi američki zvaničnici mogli da se odnose sa više poštovanja prema Srbiji. Sada se stvara slika da oni treba da suspenduju takse, a mi da prekinemo kampanju povlačenja priznanja – objašnjava Drecun.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter