ZORAN ĐORĐEVIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Sajam "Jednaki" drugi put na Beogradskom sajmu! (VIDEO)

 

Drugi put će se održati sajam "Jednaki", on se nalazi u hali gde jednostavno morate da prođete, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

- Drugi put se održava sajam "Jednaki", on se nalazi u hali gde jednostavno morate da prođete tamo. Mi želimo da pomognemo osobama sa invaliditetom, kada je u pitanju njihov problem. Ranije su najčešće bile neke radionice, seminari i onda smo mi odlučili da prepustimo savezima i udruženjima i da to ne budu samo seminari, oni napišu projekat i dobiju sredstava za za projekte - poručio je Đorđević u jutarnjem programu Hepi televizije. 

Jesenje zasedanje parlamenta je počelo, s tim u vezi, ministar je izjavio da njegovo ministarstvo pokušava da svaki zakon prođe javnu raspravu i da će jedan od gradova u kojima će se održati javna rasprava i Novi Pazar.

- Ministarstvo se zalaže za veću inkluziju Roma, podstičemo da deca idu u školu, to smo videli na primeru Portugala da funkcioniše. Posle martovske dodele 30 automobila za mobilne timove za inkluziju Roma, pred nama je još jedno uručenje koje će olakšati rad ljudima koji se staraju o boljem životu Roma - zaključio je Đorđević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro