MLADEN OBRADOVIĆ U EMISIJI "DOBRO JUTRO SRBIJO" O TAJNOM DRUŠTVU "SVETI ĐORĐE": Treba da se obrate državne službe! (VIDEO)

 

Mladen Obradović gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije je rekao da o istinitosti postojanja ili ne tajnog društva „Sveti Đorđe“ treba da se oglase državne službe.

Na naslovnim stranama srpskih novina osvanula je vest o postojanju tajnog društva „Sveti Đorđe“, gde se i poimenice piše o članovima tog društva.

Mladen Obradović je prokomentarisao pisanje ovih listova sledećim rečima:

- Prikazane se fotokopije nekakvih dokumenata, za koje mi ne znamo da li su orginal. Mislim da nije moguće da ovako utvrdimo da li je to istina ili ne. O istinitosti ovoga ili ne, treba da se oglase državne službe. Nisam čuo za ovo tajno društvo.- 

Na spekulacije da je ovo društvo osnovao Dragan Filipović, Obradović je dodao:

- Sve je to slobodno tumačenje, ja Filipovića lično ne poznajem. Voleo bih kada bi se neka nezavisna ustanova pozabavila ovom temom. Treba pitati te ljude, o kojima piše da su članovi tog društva. – istakao je Obradović gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije.

Kada je reč o Otadžbinskom pokretu Obraz, Obradović je istakao da su ove godine opet registrovali organizaciju i da se ona sada zove Svetosavski savez Obraz.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro