VOJISLAV ŠEŠELJ GOSTUJUĆI KOD MARIĆA ALARMIRAO SRPSKU JAVNOST: SRBI, izađite na izbore! Postoje tri opasnosti koje mogu da naškode Srbima! (VIDEO)

 

Postoje tri opasnosti koje mogu naškoditi srpskom narodu i Srpskoj listi na Kosovu i Metohiji uoči predstojećih izbora, upozorio je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

- Najbolje je da se glasa na Kosovu, preko pošte postoji rizik. Ako budu glasali preko pošte, mi moramo od OEBS-a zahtevati da se ti glasovi strogo čuvaju – istakao je Šešelj na početku gostovanja. 

Postoje i druge opasnosti, koje se mogu dogoditi u mestima sa albanskim stanovništvom, gde su se Albanci dogovorili da nevažeće glasove „pretoče“ u korist srpskih izdajnika.

Šešelj kaže da postoji i treća moguća opasnost a to je podmićivanje da se glasa za izdajnike.

- Treća opasnost je podmićivanje Srba da glasaju za izdajnike. Albancima je dovoljno da samo jedan srpski izdajnik prođe, dakle, da se za jedno ili dva mesta smanji broj poslanika Srpske liste. – upozorio je Šešelj u emisiji „Dobro jutro Srbijo“.

Lider radikala je pozvao sve Srbe da glasaju za Srpsku listu ističući da glasaju za Srbe i Srbiju.

- Mi glasamo za nas, za Srbe i Srbiju. Veoma je ozbiljna situacija tamo, od kako je tamo šiptarska vlast, mi (Srpska radikalna stranka) nismo učestvovali na izborima. Mi nismo prihvatili ni jedan set Briselskog sporazuma, našu stranku nismo ni registrovali kod šiptarskih vlasti. Sada je veoma važno da svi Srbi izađu i glasaju za Srpsku listu! I da glasaju svi oni koji nemaju prištinska dokumenta, oni imaju pravo sa srpskom ličnom kartom da glasaju! Srbi koji su izbegli na Kosovo, treba da idu da glasaju, makar ih vratili, a neće ih vratiti! – uputio je poziv Vojislav Šešelj gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro