Izvor:
01.10.2019 u 08:09
0

MILOVAN DRECUN ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Priština diskriminatorskim merama želi da diskvalifikuje Srpsku listu! (VIDEO)

Priština disriminatorskim merama želi da diskvalifikuje Srpsku listu, poručio je predsednik skupštinskog Odbora Milovan Drecun gostujući na Hepi televiziji.

Oni diskriminatorskim merama žele da diskfalifikuju Srpsku listu. Pojedincima možemo da se suprotstavimo tako što će srpski narod na Kosovu ostati jedinstven. Imamo situaciju u kojoj Priština želi da oslabi srpski narod. Oni hoće da stvore utisak o jednoj multietničkoj zajednici, u kojoj bi i Srbi učestvovali da ih Beograd ne sputava. – rekao je Drecun.

Drecun je poručio da jedino država Srbija može da zaštiti svoj narod i upozorio da će prištinske vlasti pokušati da prevare i neke druge Srbe u cilju dobijanja glasova.

Činjenica je da Albancima ne odgovara jedinstven srpski narod, smeta im Srpska lista jer će ona zastupati Srbe – naveo je Drecun.

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM je dodao da Priština želi da stvori utisak o jednoj multietničkoj zajednici u kojoj bi učestvovali i Srbi da ih Beograd ne sputava.

Drecun nije propustio priliku da ukaže na važnost pomoći Rusije i Kine, kako po pitanju kosovskog problema, tako i ekonomski.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter