MILOVAN DRECUN ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Priština diskriminatorskim merama želi da diskvalifikuje Srpsku listu! (VIDEO)

 

Priština disriminatorskim merama želi da diskvalifikuje Srpsku listu, poručio je predsednik skupštinskog Odbora Milovan Drecun gostujući na Hepi televiziji.

- Oni diskriminatorskim merama žele da diskfalifikuju Srpsku listu. Pojedincima možemo da se suprotstavimo tako što će srpski narod na Kosovu ostati jedinstven. Imamo situaciju u kojoj Priština želi da oslabi srpski narod. Oni hoće da stvore utisak o jednoj multietničkoj zajednici, u kojoj bi i Srbi učestvovali da ih Beograd ne sputava. – rekao je Drecun.

Drecun je poručio da jedino država Srbija može da zaštiti svoj narod i upozorio da će prištinske vlasti pokušati da prevare i neke druge Srbe u cilju dobijanja glasova.

-Činjenica je da Albancima ne odgovara jedinstven srpski narod, smeta im Srpska lista jer će ona zastupati Srbe – naveo je Drecun.

 

 

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM je dodao da Priština želi da stvori utisak o jednoj multietničkoj zajednici u kojoj bi učestvovali i Srbi da ih Beograd ne sputava.

Drecun nije propustio priliku da ukaže na važnost pomoći Rusije i Kine, kako po pitanju kosovskog problema, tako i ekonomski.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:01  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro