Izvor:
02.09.2019 u 10:15
0

ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU TV HEPI: Vuletić otkrio Milomiru Mariću da li ulazi u OSMU sezonu „Parova“! (FOTO, VIDEO)

Gost emisije "Dobro jutro Srbijo", pobednik sedme sezone "Parova" Mladen Vuletić, priznao je da mu je pobeda donela veliku popularnost, ali i da mu je rijaliti promenio život na pozitivan način.

Naime, nakon pet uzastopnih pokušaja da se domogne trona rijalitija, vickasti Crnogorac je u svojoj nameri uspeo pre nepunih dva meseca, a u jutarnjem programu televizije Hepi otkriva detalje iz spoljnog sveta nakon pobede:

– Stekao sam zaista veliku popularnost, ne mogu više nigdje da odem a da ostanem neprimjećen. Planiram da unajmim i obezbeđenje – rekao je Vuetić u šaljivom stilu.

U reću sezonu "Parova" Vuletić je ušao kao bivši robijaš, koji je odslužio zatvorsku kartu jer je opljačkao banku, a kako navodi, to je uradio zbog bake:

– Banka je prevarila moje babu. U istoj banci moja majka je podizala platu, nikada više od sramote nije u nju kročila. Srećom, ta banka je sada zatvorena. Opljačkao sam 10-15.000 evra, od toga nisam video ni 10 evra. Zahvaljujući rijalitiju počeo sam da verujem u sistemi državu, novac od nagrade je sada uredno na računu – priznao je Vuletić i dodao da se nikada nije pravdao zbog onoga što je uradio, već da je celu istinu izneo u "Parovima".

Crnogorac tvrdi da je primer rijaliti učesnika kome su "Parovi" doneli dobro, te da su ga promenili na pozitivan način:

– Rijaliti me je skroz promenio. Posle "Parova" sam drugačiji čovek, nisam više agresivan kao pre, postao sam smireniji i tolerantiji. "Parovi" su mi pomogli da postanem čovek. Više mi je rijaliti pomogao nego banka –priznao je on.

Na sam om kraju razgovora Katarina Korša je želela da sazna da li će pobednik pokušati da se izbori za duplu krunu u osmoj sezoni, na šta je Vuletić zagonetno odgovorio:

-Trebalo bi… – rekao je pobednik sedme sezone "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter