Izvor:
18.03.2019 u 12:41
0

MIROSLAV LAZANSKI ZA TV HEPI: I takse i platforma, sve je doneto da se ne bi razgovaralo! (VIDEO)

Gost emisije "Dobro jutro Srbijo" je vojno-politički komentator lista "Politika" Miroslav Lazanski.

Gospodin Lazanski je dobro uigranom voditeljskom tandemu, Milomir Marić i Jovani Grgurević,prokomentarisao najaktuečnije političke teme_

Da li postoji u Srbiji neko ko bi želeo da razgovara na temu platformi?

– Ako tu platformu razumemo kao neku vrstu visoko podignute lestvice, da li ona pruža mogućnost neke vrste trgovine, videćemo… Beograd je jasno rekao da nema daljeg dijaloga bez ukidanja taksi, a platforma je to samo još više "zakucala".

Lazanski ističe da niko iz međunarodne zajednice nije osudio pomenutu platformu, ali nije ni osudio:

– Platforma je još gora nego takse. Neće oni reći mi smo napravili ustupak, nego će amerikaci reći: "Mi smo vam dali ustupak, ajmo sad dalje na pregovore."Mi smo rekli da je bolje razgovarati, nego ratovati, ali tu su dve potpuno udaljene strane. Mi smo za kompromis, oni neće – rekao je Lazanski i dodao:

– I takse i platforma, sve je to doneto da se ne bi razgovaralo. Teško je povući Albancima takse, to ima refleksiju na njihovu unutarpolitičku scenu. Oni su se zacemetirali u svom stavu, a amerikanci vidimo da nisu nešto zainteresovani.

Detanjije pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter