Izvor:
13.11.2018 u 12:22
0

DEJAN LUČIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TELEVIZIJU: Tači je promenio stranu, iscurelo mu vreme sa SAD! (VIDEO)

U jutarnjem programu Happy televizije „Dobro jutro Srbijo“ gost je bio Dejan Lučić novinar i publicista.

U knjigama je bilo moguće da Albanci dobiju podršku Rusa i da Putin stoji iza njih. Ko stoji iza fotografisanja u Parizu i obrta gde se Tači okreće Rusima?

Ono sto sam ja dobio iz Moskve je da je Tači promenio stranu i iscurelo mu je vreme sa SAD. Merkel odlazi i on je preko Bedžeta Pacolija ministra spoljnih poslova koji ima dobre odnose i sa Putinom i sa Francuzima, radio je i za jednu i za drugu službu sredio je ovaj sastanak i tražio je da je da mu Putin spase glavu. Putin mu je u ovom razgovoru neke stvari jasno rekao da je 1244 ono o čemu ne može da se diskutuje. Albanci na Kosovu mogu da imaju autonomiju samo u okviru srbije. Drugo rekao mu je da mu ne pada na pamet da sa Vojskom Kosova krene na Srbe jer će mu pasti i ruski i srpski padobranci na gavu – rekao je Dejan Lučić

Haradinaj je najavio da će da hapsi sve Srbe koji neće da idu u Vojsku Kosova, najave su ratoborne da će prva invazija tofg puka proterati Srbe kao u „Oluji“, da li je rto moguće?

To nije moguće jer Putin i Tramp neće to da dozvole. Tramp ne podržava politiku koja je bila. Palmerk nam kroji kapu po starim mustrama tako da mu karijera neće dugo trajati – istakao je Dejan Lučić novinar i publicista.

Najavljujete da će novi obračun između Evrope i Amerike biti na Atlanskom okeanu i da će to biti jedna "fer tuča".

Ne Evrope i Amerike, Rusije. "Fer tuča" će da bude ma Atlanskom okeanu i to je tako. Podmornice, brodovi i avioni će se gađati između sebe – rekao je Dejan Lučić.

Prvi ste otkrili tajnu albanske mafije 1988 i nagovestili ste ono što će se desiti. Prvo su naši momci izgubili evropske prestonice. Oni su bili kraljevi određenih gradova u Evropi i iz jednog po jednog grada su ih isterivali Albanci i pošto su pobedili Srbe u Evropi preuzeli su i situaciju na Kosovu.

Osnovna stvar kod albanske mafije je ćutanje, naše lopove je ubio sopstveni jezik, jer u se hvalili. Opljačkaju nešto i ak se ne pohvali kao da nije ništa uradio. Tajna albanske mafije ima više slojeva tajni. Prvi preduslov je da oni drže reč i ne pričaju ono što rade. Drugo oni su se, pole perioda Rankovića povezali za Turcima, Irancima i Avganistancima rodbinskim vezama tako da je ceo posao išao u okviru familije tako da niko nije mogao da se ubaci sa strane ko nije u toj priči – istakao je Dejan Lučić novinar i publicista.

Celo gostovanje Dejana Lučića u jutarnjem programu Happy televizije „Dobro jutro Srbijo“ možete pogledati u videu ispod.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter