Izvor:
09.12.2019 u 22:39
0

TOMA FILA O MOTIVIMA NATO BOMBARDOVANJA: Strane sile su sve pripremile još 1998. godine!

Gost emisije Ćirilica bio je i Toma Fila, koji je izneo svoje viđenje svega što je prethodilo NATO agresiji 1999. godine.

On je objasnio kako je izveštaj o Račku, koji je bio obnovljen, u stvari bio izbrisan sa svih optužnica u Haškom tribunalu.

– Moram da kažem da je 1998. godine NATO pakt doneo naredbu o bombardovanju Srbije i Crne Gore. Sa time su svi bili upoznati osim nas, to je oktobar 1998 godine, dakle pre Rambujea i svih pregovora unapred su odlučili da nas rasture – rekao je Fila.

Toma Fila je takođe otkrio i ko je od stranih državnika znao kakav se scenario priprema.

– To je znao Milo Đukanović ali mi nismo znali. Saslušani su u našem suđenju određeni ljudi. To su bili Frenk Viljemson i jedna druga žena, mislim da se prezivala Miler – nastavio je priču naš gost.

– Njih dvoje su kod Miloševića predstavljeni kao strani novinari, a u stvari su radili za tužilaštvo. Zna se ko je to tako preveo, neću da spominjem njeno ime. Samo su tražili razlog da nas bombarduju – zaključio je Fila.

UŽIVO POSLE VOKEROVIH IZJAVA ISTRAGA SE NASTAVILA: Danica Marinković i profesor Dobričanin su nastavili da istražuju!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter