Izvor:
09.12.2019 u 22:02
0

UŽIVO SLUČAJ RAČAK JE OČIGLEDNO UNAPRED SMIŠLJEN: Da li je Račak bio povod za NATO agresiju?

Slučaj Račak je, prema rečima Danice Marinković, očigledno bio fabrikovan da bi se došlo do izgovora koji bi se kasnije pretvorio u motiv za bombardovanje.

– Sve što sam videla ja i ostali članovi kao i pripadnici srpske policije videli su svi koji su tamo bili prisutni. Zanimljivo je da to nikada niko nije obelodanio – rekla je Danica Marinković.

Ona smatra da je sve unapred fabrikovano i da je očigledno bilo namešteno.

– Unapred je fabrikovan scenario da se navodno desio masakr u Račku i uopšte ih nije interesovala istina – objasnila je naša gošća.

UŽIVO SVE ŠTO JE VIDELA DANICA MARINKOVIĆ SA SVOJIM TIMOM BILO JE DOKUMENTOVANO: Uviđajne ekipe su imale pristup svemu i ništa nije sakrivano!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter