Izvor:
02.12.2019 u 21:16
0

MILORAD DODIK NA HAPPY TELEVIZIJI: Prošli smo teška vremena i očekuje nas dug proces oporavljanja! (FOTO)

MILORAD DODIK OTVORENO U EMISIJI "ĆIRILICA": Želimo da povežemo Srbiju i Republiku Srpsku novim autoputem! (FOTO)

Milorad Dodik, govori o najaktuelnijim temama sa voditeljem Milomirom Marićem.

– Mi smo prošli teško vreme. Srbi u Republici Srpskoj, prošli su jako teško vreme i poslednjih godina se jako teško oporavljamo. Teška je i pozicija našeg naroda na Kosovu. Za sve to, što smo se mi borili, za svoja prava i što se bore Srbi na Kosovu za svoja prava, najlakše je bilo Zapadu da optuži Srbiju i da kolektivno kažnjava Srbe. Mi u Republici Srpskoj ne priznajemo Kosovo. Naravno, ni Bosna i Hercegovina ne priznaje, jer ni ne može bez naše saglasnosti. Prva star je da bi Muslimani odmah priznali Kosovo, ali ne mogu bez naše saglasnosti. Druga je recimo, da Muslimani hoće da uvedu sankcije Rusiji, a mi nećemo. Ako BiH hoće da uvede sankcije Rusiji, a mi ne, onda nema odluke. – rekao je Milorad Dodik za Happy televiziju.

MILORAD DODIK U "ĆIRILICI": Pomirenje mora doći iznutra, a ne da se nameće! (FOTO)

MILORAD DODIK U EMISIJI "ĆIRILICA" ISTAKAO: Bez države, nema slobode! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter