Izvor:
02.12.2019 u 20:57
0

MILORAD DODIK OTVORENO U EMISIJI „ĆIRILICA“: Želimo da povežemo Srbiju i Republiku Srpsku novim autoputem! (FOTO)

MILORAD DODIK U EMISIJI "ĆIRILICA" ISTAKAO: Bez države, nema slobode! (FOTO)

Milorad Dodik, govori o najaktuelnijim temama sa voditeljem Milomirom Marićem.

Dodik je govorio o autoputu, kao i o tome kako želi da poveže Srbiju i Republiku Srpsku novim autoputem.

– Mi smo pre 7 dana usvojili parcelaciju za trasu koja ide Mostar na rači prema Bjeljini, i veoma smo spremni i verujem da će već na proleće ta trasa početi da radi. Potrebno je da Bosna i Hercegovina, kao što je to učinila Srbija, potpiše međudržavni sporazum sa Turskom, kako bi se rešilo pitanje finansiranja i izvođenja radova. Mi imamo dogovor o tome, ali još uvek nemamo potpisan ugovor. Tu kada dodate da nije bilo saveta ministara, koji je nešto radio, onda je i razmljivo zašto nema. Ja verujem, da će sada ovaj novi savet ministara, koji će biti izabran do nove godine, uspeti da to ubrza. U svakom slučaju, moja odgovornost je prema Republici Srpskoj i mi otvaramo ovu deonicu od Rače do Bijeljine, dalje prema Brčkom. Oni koji putuju bar tim putevima, znaju da je Republika Srpska napravila autoput od Banja Luke do Doboja, u dužini do 72 kilometara. Da nam je potrebno da spojimo od Doboja, preko Modriče, kako bismo došli do Rače. Mi želimo da napravimo i povežemo Srbiju i Republiku Srpsku, odnosno Banja Luku i Beograd, autoputem. Zato i nemamo podršku Evropske institucija, zato što oni smatraju da već autoput koji ide kroz Hrvatsku je sasvim dovoljan. – rekao je Milorad Dodik za Happy televiziju.

MILORAD DODIK U "ĆIRILICI": Pomirenje mora doći iznutra, a ne da se nameće! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter