Izvor:
02.12.2019 u 20:40
0

MILORAD DODIK U EMISIJI „ĆIRILICA“ ISTAKAO: Bez države, nema slobode! (FOTO)

DODIK U "ĆIRILICI" Neće verovati šta je otkrio, budite uz Happy TV u 21 sat!

Milorad Dodik, govori o najaktuelnijim temama sa voditeljem Milomirom Marićem.

– Srbi su skloni da budu istorijski naivni i da prave istorijske greške i da donesu odluke koje ih kasnije koštaju mnogo. – istakao je Dodik u emisiji "Ćirilica".

Milorad Dodik, takođe je govorio o tome kako se ljudima nameće tuđe mišljenje i kako im se zabranjuje da misle.

– Ono što je najgore u Bosni i Hercegovini, jeste pokušaj da se zaustave procesi, da se ljudima nameće mišljenje, da im se zabranjuje da misle i tako dalje. Republika Srpska nije formirana da bi bila u Bosni i Hercegovini, Ona kada je formirana, formirana je da bude nezavisna država. Ona je tu svoju nezavisnost branila u toku rata i kroz Dejtonski sporazum, imajući u vidu da su 1992. godine, velike sile, kao što je Amerika, priznale Republiku Srpsku. Mi smo naučili da bez države, nema slobode. – rekao je Milorad Dodik za Happy televiziju.

MILORAD DODIK U "ĆIRILICI": Pomirenje mora doći iznutra, a ne da se nameće! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter