Izvor:
25.11.2019 u 22:41
0

ODLIČNA SARADNJA U REGIONU: Šef države objasnio sve o Krušiku! Napadi dolaze iz Bugarske!

PREDSEDNIK SRBIJE GOVORIO O MERAMA VLADE ZA BRAČNE PAROVE: Apartmani na dobrim lokacijama i pomoć države za stambene kredite!

Predsednik Vučić je govorio o saradnji u regionu.

Vučić je demantovao svoje učešće u stvaranju Velike Albanije, govoreći o tzv. "mini Šengenu".

– Mnogo toga dobijamo time, ne terajte me da sve objašnjavam. Malo je ljudi koji su gladni, ali odlaze zbog bolje perspektive nego što je imaju na Balkanu. Moramo da stvorimo ambijent za perspektivu. Morate da uradite stvari koje mladi žele da čuju. Kod nas se rodilo tri i po više dece nego u Bugarskoj za isti vremenski period. Mi smo u lošoj situaciji, a vidite u kakvoj su oni – kaže on.

O aferi Krušik predsednik je rekao sledeće.

Svi napadi na srpsku namensku industriju dolaze iz Bugarske, što je Vučić objasnio time da Bugarska ima dve fabrike koje imaju iste programe kao Krušik.

– U pitanju su isti kalibri granata – rekao je predsednik Vučić.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter