Izvor:
25.11.2019 u 23:10
0

PREDSEDNIK SRBIJE UŽIVO U „ĆIRILICI“: Ovo je pokazatelj da je reč o slobodnoj zemlji! (FOTO)

JEDNA OD NAJVAŽNIJIH TEMA EMISIJE "ĆIRILICA": Smanjenje stope kriminala i pet puta jeftinija struja nego u Nemačkoj!

ALEKSANDAR VUČIĆ O EKONOMSKOM STANJU DRŽAVE: Bićemo na prvom mestu u Evropi nakon poslednjeg kvartala po rastu BDP-a!

PREDSEDNIK VUČIĆ O SVOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Kontaktirali su me mnogi državnici!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u emisiji "Ćirilica" govorio je i o doktoratu Siniše Malog.

Na konstataciju da je Siniša Mali bio hvaljeni deo ekipe pokojnog premijera Đinđića, te da je sada postao omražen, kao deo tima Aleksandra Vučića, predsednik je rekao da ocenjuje da je reč o perspektivnom pojedincu.

Naveo je da su se u prošlosti slične optužbe za plagijat stavljale na račun srpskog književnika Danila Kiša.

– Za Dražu Markovića i komunističke progone nije niko čuo – rekao je predsednik ističući da su iz Kiša ostala samo velika dela.

Pitanje plagijata komentarisao je navodeći da je srećan zbog toga što je Srbija zemlja u kojoj je moguće doneti odluku o poništavanju doktorata, ocenjujuću da je to pokazatelj da je reč o slobodnoj zemlji.

– Cela kampanja protiv Nebojše i Siniše je zato što su smeli da se drznu da kažu koliko je novca Đilas ukrao – kazao je predsednik.

– Pitanje akademske čestitosti je bitno. Ja znam koliko je meni bilo bitno da dobijem desetku kod Vesne Rakić Vodinelić, koja je moj politički oponent – navodio je primer iz svojih studentskih dana ističući da je polagao ispite i kod Miroljuba Labusa.

PREDSEDNIK VUČIĆ UŽIVO U "ĆIRILICI": Srbija u prvih 9 meseci ove godine beleži RAST broja ROĐENIH u odnosu na prošlu godinu!

PREDSEDNIK SRBIJE GOVORIO O MERAMA VLADE ZA BRAČNE PAROVE: Apartmani na dobrim lokacijama i pomoć države za stambene kredite!

PREDSEDNIK SRBIJE UŽIVO U "ĆIRILICI": Bitno mi je da strani agenti poštuju red! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter