NEMOJTE PROPUSTITI VEČERAŠNJU "ĆIRILICU"(21h): Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priča o platama, penzijama i svojoj OSTAVCI!

 

 

 U večerašnjoj kultnoj emisiji Happy televizije "ĆIRILICA", autora i voditelja Milomira Marića gost u studiji biće Aleksandar Vučić predsednik Srbije.

 Predsednik Srbije razgovaraće o aktuelnim tamama koje privlače veliku pažnju kako na domaćoj tako i na svetskoj političkoj sceni.. 

 Veliku pažnju privukao je Evropski grad Pariz u kome je obeležena stogodišnjica od završetka Prvog svetskog rata, kojoj je prisutvovalo više od 80 šefova država i vlada zemalja učesnica Velikog rata, ali i visokih predstavnika UN, evropskih institucija i drugih međunarodnih delegacija. Putin je uspeo da porazgovara sa predsednikom SAD, Donaldom Trampom, ali i sa Hašimom Tačijem.

O svim dešavanjima u Parizu, Vladimiru Putinu, načinu na koji je Hašim Tači uspeo da sedne iza lidera Rusije na ceremoniji, Angeli Merkel kao i Donaldu Trampu kao i platama, penzijama i ostavci, pogledajte u večerašnjoj "Ćirilici"

 

Nemojte propustiti kultnu emisiju Happy televizije "ĆIRILICA" u 21 čas.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost